Kontaktuppgifter

 

Oy Närko Ab

PL 16, Nixvägen 16
64200 Närpes
FINLAND

Telefon: +358 (0)207 662 200
Fax: +358 (0)207 662 400

Epost: fornamn [dot] efternamn [snail] narko [dot] com

 
Javascript is required to view this map.

Kontakt

Företaget

Företaget

Oy Närko Ab grundades på 1950-talet i Finland. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför släpvagnar av hög kvalitet på ett enkelt, snabbt och flexibelt sätt.
Med kontinuerlig produktutveckling och strävan till att alltid finna nya, ännu bättre lösningar kan Närko erbjuda högkvalitativa produkter ur eget sortiment.

Image

Närko hjälper dig att förverkliga dina mål att utföra effektivare transporter för en enklare vardag. Genom kontinuerlig kontakt med kunderna vet Närko att produkt- och servicepålitlighet, säkerhet, kvalitet och funktion är av stor vikt, oavsett omfattningen av kundens verksamhet. Vi förser våra kunder med transportlösningar baserade på all Närkos kunskap och långa erfarenhet.

Mål

Vi tror att bästa sättet att uppnå målsättningar är att lyssna noga på våra kunders behov och bygga effektiva standardlösningar kring dessa. Om vi gör detta framgångsrikt uppstår en vinn-vinn situation till alla parters fördel. Med stöd av erfarenhet, innovation, kundfokusering och säkra lösningar har Närko blivit den ledande
leverantören av släpvagnsfordon i Norden.